FAALİYETLERİMİZ
Yardım Faaliyetleri

AFRİKA ÜLKELERİNE YARDIM KAMPANYASI:
2011 yılında Somali, Kenya, Etiyopya ve Uganda gibi ülkelerde yaşanan kıtlık ve kuraklık nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına Sancaklar Vakfı da destek olmuştur.

VAN ERCİŞ DEPREMZEDELERİ YARDIM KAMPANYASI:
Van ilimizde 2011 yılında yaşanan deprem felaketi nedeniyle yöre halkı için tüm yurtta yardım kampanyası başlatılmıştır. Sancaklar Vakfı da yardım kampanyalarına destek vermiştir.

BÖLGESEL YARDIM KAMPANYALARINA DESTEK:
Her sene İstanbul’da yetkililerce düzenlenen “Toplu Evlendirme Kampanyası” ve “Yoksul Çocuklara Giyecek Yardımı Kampanyası” kapsamında yapılan çalışmalara destek verilmektedir.

“HAYIR MARKETİ” KAMPANYASI:
2013 yılında başlatılan “Hayır Marketi” kampanyası kapsamında yoksullara verilmek üzere gıda ve temel ihtiyaç yardımı yapılmaktadır.

RAMAZAN KUMANYALARI:
Ramazan ayında dağıtılmak üzere Sancaklar Vakfı tarafından hazırlanan binlerce kolilik erzak kumanyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmakta, iftar yemeklerine destek verilmektedir.

SOMA’YA YARDIM KAMPANYASI:
13 Mayıs’ta Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciasının ardından başlatılan yardım kampanyasına vakıf olarak destek verilmiştir.

SURİYE’Lİ MÜLTECİLERE YARDIM:
Ülkelerindeki iç karışıklık nedeniyle Türkiye’ye sığınan Suriye mültecilerinden, Siirt’te yaşayan yaklaşık 800 kişiye Sancaklar Vakfı tarafından Siirt Valiliği aracılığıyla maddi yardımda bulunulmuştur.

BOSNA HERSEK SEL FELAKETİ YARDIM KAMPANYASI:
Mayıs ayında Bosna Hersek’te yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak için başlatılan yardım kampanyasına destekte bulunulmuştur.